Cédric zet de stap naar Account manager

Binnen een KMO zijn er weinig doorgroeimogelijkheden. Een misverstand, zo blijkt bij TraXall Belgium. Dat bewijst het verhaal van Cédric. Hij begon bij TraXall Belgium als fleet operator, werd senior fleet operator en sinds kort is hij Account manager.

We lieten Cédric al eerder aan het woord in onze blogreeks “Wat doet een…”. Daarin vertelde hij wat zijn job als Fleet manager precies inhoudt en waarom hij zo graag bij TraXall werkt. Dit is hoe hij zijn functie toen omschreef: “Als Fleet manager beheren we het wagenpark van grote klanten via onze eigen tools. Hierdoor kunnen we wagenparken analyseren, modereren en professioneel beheren. We focussen ons vooral op de bekrachtiging van de car policy van onze klanten. Bovendien zijn wij het eerste aanspreekpunt tussen de bestuurders en alle betrokken partijen die met fleet management te maken hebben.”

Ondertussen is Cédric al acht jaar in dienst bij TraXall. “Ik voelde dat ik klaar was om een nieuwe stap te zetten”, zegt hij. Ik had dit al eerder kenbaar gemaakt aan mijn management en zij steunden mijn ambitie. Daarom werd er een traject voor me uitgestippeld. Ik werd vrij snel goed begeleid in het opnemen van nieuwe taken, zoals de rapporteringen aan een grote klant uit mijn portefeuille. Ik kreeg automatisch ook meer contact op een hoger niveau bij die klant. En ik merkte dat mij dat lag en dat ik me comfortabel voelde in die rol. Eind vorig jaar kwam alles dan in een stroomversnelling. Ik werd intern officieel voorgesteld als nieuwe Account manager.”

“Mijn eerste ervaringen in deze rol zijn super positief. Met Kurt heb ik een fantastische mentor die me intensief begeleidt. Hij heeft heel veel ervaring als Strategisch account manager in de automotive sector. Ik leer enorm veel van hem en hij bereidt me nu volop voor om mijn nieuwe functie vol vertrouwen aan te pakken en onze klanten op het hoogste niveau te bedienen.”

“Door mee te zijn met wat er allemaal gebeurt in het bedrijf en betrokken te zijn, openen veel deuren. Daar ben ik van overtuigd. Een dankjewel aan het management van TraXall voor deze opportuniteit. Laat de toekomst nu maar komen.”

Heb jij ook zin in een nieuwe uitdaging? Een boeiende sector waar elke dag anders is. Je komt in contact met onze grote internationale klanten en verschillende partners uit de mobiliteitsector. Voeg daar nog de beste collega’s aan toe. Waar wacht je nog op? Check onze vacatures en contacteer ons.

Cédric

Wil je meer weten? Advies nodig?