Wat doet een Fleet Manager bij TraXall Belgium?

Bij TraXall Belgium staan de medewerkers centraal. Zij zetten zich elke dag in om onze klanten volledig te ondersteunen bij het beheer van hun wagenpark. Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? Wel, we geven je graag een blik achter de schermen. En wie kan dat beter doen dan onze medewerkers zelf. In dit artikel laten we Cédric Debuysere aan het woord. Hij is Fleet Manager bij TraXall Belgium.

Cédric studeerde af als bachelor communicatie met als afstudeerrichting event management. Na enkele jaren als junior account manager in de communicatiesector en merchandising startte hij 6 jaar geleden via een uitzendbureau bij TraXall Belgium. “Mijn eerste gesprek via het interimkantoor was bij TraXall en ik voelde snel een klik met de mensen rond de tafel. Er was geen grote receptiebalie maar meteen een warm ontvangst door de mensen van TraXall zelf.”, zegt Cédric.

Operationeel beheer via eigen tools
“Als Fleet Manager beheren we het wagenpark van grote klanten via onze eigen tools. Hierdoor kunnen we wagenparken analyseren, modereren en professioneel beheren. We focussen ons vooral op de bekrachtiging van de car policy van onze klanten. Bovendien zijn wij het eerste aanspreekpunt tussen de bestuurders en alle betrokken partijen die met fleet management te maken hebben. In geval van twijfel kan je TraXall altijd contacteren. Wij geven namelijk advies op maat, begeleiden bestuurders bij allerlei processen en faciliteren de bestelling van een nieuwe bedrijfswagen. Na de levering van de wagen zorgen we voor de meest optimale levensduur en bekijken we kritisch het leasecontract doorheen de jaren tot het weer tijd is om een nieuwe wagen te bestellen.” Volgens Cédric is een goede Fleet Manager communicatief en organisatorisch sterk, stressbestendig en kritisch en heeft hij of zij een analytisch denkvermogen. Ben je ook nog eens een teamplayer dan is de match compleet.

Verantwoordelijkheid en vrijheid
“De automobiel- en HR-sector veranderen snel. Dat maakt mijn job extra boeiend.”, gaat Cédric verder. “Dat brengt uiteraard uitdagingen met zich mee. Maar ik heb nooit het gevoel dat ik er alleen voor sta als Fleet Manager bij TraXall. Met het ganse bedrijf gaan we elke dag die uitdagingen aan. Er heerst een groot samenhorigheidsgevoel bij TraXall.” “Ik heb leuke, zeer diverse collega’s en dat is echt een verrijking.”, zegt Cédric. “Verder is het een job met veel verantwoordelijkheid en contactpunten intern en extern én daarbovenop heb ik de vrijheid om zelf mijn agenda in te delen. Dat een bedrijfswagen bij het pakket hoort, is voor mij en mijn gezin heel belangrijk.” voegt hij er nog aan toe.

Denk je na het lezen van dit verhaal dat jij wel eens de nieuwe collega wil worden van Cédric, laat het ons dan zeker weten. Stuur je CV naar info@traxall.be ter attentie van Mia Hennebel en wie weet tot binnenkort.

Cedric

Wil je meer weten? Advies nodig?