Kevin wordt Team leader bij TraXall Belgium

Kevin ging in de zomer van 2021 aan de slag bij TraXall als Fleet operator SBO. Vandaag is hij Team leader. Een logische stap in zijn loopbaan, zo blijkt. Hoe dat verliep en waarom hij zich zo snel comfortabel voelde in zijn nieuwe functie, vertelt hij ons zelf.

“Via een kennis kwam ik terecht bij TraXall. Zij werkt in de automotive sector en wist dat ze bij TraXall nieuwe mensen zochten. Ik heb dezelfde dag nog contact opgenomen met het team van TraXall en een maand later kon ik al aan de slag.”, zegt Kevin.

“In mijn job als Fleet operator SBO, dat staat voor Selection, Bidding en Ordering, beheerde ik samen met mijn collega’s het volledige bestelproces van de nieuwe wagen van de bestuurders van onze klanten. Daar komt heel wat bij kijken: we helpen de bestuurder bij de samenstelling van de nieuwe wagen in onze Configurator tool, we werken deze database bij en staan de bestuurders te woord wanneer zij vragen hebben. Van zodra een bestuurder zijn wagen gekozen heeft, contacteren wij de garages, vragen wij offertes op bij leasemaatschappijen en houden wij de contactpersonen bij onze klanten op de hoogte. Eenmaal de wagen klaar staat, nemen we contact op met de bestuurder en ronden we het ganse bestelproces af.”

“Toen ik vorige zomer startte bij TraXall voelde ik me meteen welkom. Het klikte met de collega’s. Ik kwam regelmatig naar kantoor, werd er zeer goed opgevangen en vond vrij snel mijn draai. Ik mocht bovendien werken voor een van de grootste internationale klanten van TraXall.”

“Toen het management intern aankondigde dat ze op zoek waren naar een nieuwe team leader, heb ik niet getwijfeld om mij kandidaat te stellen. Ik heb namelijk al ervaring als team leader in de toeristische sector. En het leek me een leuke opportuniteit.”

“Die overgang naar Team leader is eigenlijk zeer vlot en natuurlijk verlopen. Ik neem nog steeds enkele taken als Fleet operator voor mijn rekening maar tegelijkertijd krijg ik een intensieve begeleiding van andere Team leaders binnen TraXall. Een aantal externe opleidingen helpen me ook om mijn leadership skills te versterken en verfijnen.”

“Mijn belangrijkste focus als Team leader is samen met het team tot het beste resultaat komen en onze klanten de beste service bieden. Verder vind ik een open houding heel belangrijk en wil ik heel benaderbaar zijn voor mijn collega’s. Maar daar maak ik me absoluut geen zorgen over als ik zie met welke fantastisch mensen en klanten ik elke dag mag samenwerken.”

Heb jij ook zin in een nieuwe uitdaging? Een boeiende sector waar elke dag anders is. Je komt in contact met onze grote internationale klanten en verschillende partners uit de mobiliteitssector. Voeg daar nog de beste collega’s aan toe. Waar wacht je nog op? Check onze vacatures en contacteer ons.

Kevin

Wil je meer weten? Advies nodig?