Wat doet een Sales Manager bij TraXall Belgium?

Iedere medewerker bij TraXall Belgium speelt een belangrijke rol. We zetten ons namelijk allemaal elke dag in om onze klanten de beste service te bieden. Nieuwe klanten die met ons in zee willen, komen altijd eerst in contact met onze Sales Manager. En vandaag laten we haar graag aan het woord. Farrah Pedrido vertelt wat ze doet en vooral waarom ze het boeiend vindt om bij TraXall Belgium te werken.

Farrah startte ruim 20 jaar geleden haar loopbaan in de automotive sector. “Ik begon mijn carrière in een operationele functie bij een leasemaatschappij. Dat was zeer verrijkend en heeft me de nodige inzichten gegeven die belangrijk zijn voor latere functies in mijn carrière.”, zegt Farrah.

“Ik heb ook een tijdje voor een fleet management bedrijf gewerkt waar ik het volledige operationele luik beheerde als inhouse-consultant bij klanten. Daarna kreeg ik de kans om internationale ervaring op te doen door mee te werken aan de opstart van een nieuwe internationale fleet management maatschappij in België. Vervolgens ging ik aan de slag als account manager.”, gaat Farrah verder.

“Na al die jaren leer je heel veel mensen kennen. Dat is evident. En ik vind het super fijn dat ik nu bij TraXall Belgium opnieuw met mensen mag samenwerken die mij in het verleden gecoacht hebben, die een mentor voor mij waren en met wie ik eerder een fijne samenwerking heb gehad.”, voegt ze er nog aan toe.

Luisteren
Als Sales Manager bij TraXall Belgium doet Farrah aan business development. “Als fleet management en mobiliteitspartner van grote bedrijven zien we enorm veel uitdagingen zowel bij onze klanten als bij onze partners. Er is niet alleen de snel veranderende wetgeving maar ook de druk om kosten zo laag mogelijk te houden én de shift naar steeds duurzamere mobiliteitsoplossingen. Tijdens gesprekken met potentiële klanten is het belangrijk om eerst en vooral te luisteren naar de noden van de onderneming. Want éénzelfde oplossing voor iedereen, bestaat natuurlijk niet. Actief meedenken en zo tot de beste oplossing op maat komen voor onze klant is waar we telkens naar streven. Meer en meer bedrijven contacteren ons met complexe vraagstukken. Het is dan aan ons om een samenwerking op te stellen die de processen vereenvoudigt en zo de klant een transparante kijk geeft op het beheer van zijn vloot en die voor de bestuurders een positieve gebruikerservaring creëert”, zegt Farrah.

“Een andere belangrijke taak is onze cross selling. Het is een enorm voordeel voor onze internationale klanten dat zij kunnen rekenen op onze diensten wereldwijd. TraXall International is actief in meer dan 25 landen. Bovendien werk ik nauw samen met onze operationele medewerkers. Het is altijd fijn om te zien dat mijn eerste gesprekken met potentiële klanten omgezet worden in succesvolle samenwerkingen.”, zegt Farrah.

“Ten slotte hecht ik veel belang aan het onderhouden van een uitgebreid netwerk met leasemaatschappijen, autodealers maar ook partners voor elektrificatie en mobiliteitsoplossingen. Iets wat uiteindelijk voor onze klanten ook zeer waardevol is.”

Mensgericht
“Het leukste aan mijn functie als Sales Manager bij TraXall Belgium is dat ik voortdurend nieuwe mensen leer kennen. Ik kan ook mezelf blijven in deze onderneming, wat ik heel belangrijk vind. Hier ben je als medewerker geen nummer. Er is voldoende ruimte voor inspraak, we luisteren naar elkaar en er heerst vooral een losse, gezellige sfeer. TraXall is echt een mensgericht bedrijf. Dat apprecieer ik de afgelopen jaren steeds meer en meer. In mijn vrije tijd spendeer ik namelijk heel wat aandacht aan mentale veerkracht en zorg ik voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Werken bij TraXall draagt zeker bij tot die filosofie.”

Lijkt het jou fijn om ook bij TraXall te werken na het lezen van het verhaal van Farrah? Laat het ons dan zeker weten. Stuur je CV naar info@traxall.be ter attentie van Mia Hennebel en wie weet tot binnenkort.

Farrah

Wil je meer weten? Advies nodig?