Onze tools

Transparantie is uiterst belangrijk in de samenwerking met onze klanten. Met onze tools bieden wij je onderneming een kwaliteitsvolle service. Ze werden ontwikkeld om de belangrijkste processen op het vlak van fleet management te automatiseren en te vereenvoudigen.

TraX-IT

TraX-IT is ons overkoepelend fleet management systeem dat gegevens van je wagenpark en andere mobiliteitsaspecten consolideert en automatisch rapporteert.

Als klant kan je in deze tool onder andere bestellingen van nieuwe wagens valideren en ten allen tijde een overzicht houden van je wagenpark.

CAR CONFIGURATOR

Via deze tool stellen jouw medewerkers hun nieuwe bedrijfswagen samen op basis van de car policy van jouw onderneming. Dit gebeurt aan de hand van vaste wagenlijsten en/of vrije keuze op basis van TCO (Total Cost of Ownership).

ecran-car-configurateur-2

DRIVER PORTAL

Dankzij de Driver Portal hebben bestuurders rechtstreeks toegang tot alle informatie die ze nodig hebben over het gebruik van hun bedrijfswagen, zoals hun tankkaart, laadpas, onkosten, lopende bestellingen, enz.

DATA ANALYST

Deze rapporteringstool geeft jou een real-time zicht op jouw volledige vloot en de gerelateerde kosten. Dit laat je toe om gedetailleerde analyses te maken en trends in je vloot op te volgen en bij te sturen waar nodig.

DRIVER PROFILER

De Driver Profiler schetst een profiel per bestuurder en helpt hen de beste keuze te maken qua type bedrijfswagen.

POOL CAR SHOWROOM

Welke poolwagens staan momenteel ter beschikking van jouw medewerkers? Hoe zien deze wagens eruit? Foto’s en alle details zoals kleur, opties, kilometerstand zijn terug te vinden in onze Pool Car Showroom.

Wil je meer weten? Advies nodig?