Waarom bij TraXall?

Logo Traxall recrutement

Waarom bij TraXall?

Maak deel uit van het leukste fleet & mobility bedrijf. Je krijgt er een toffe groep van dynamische collega’s bovenop. Een divers team werkt volgens ons verrijkend. Daarom hechten we veel belang aan diversiteit op onze werkvloer. We dragen ook zorg voor jou: thuiswerk, flexibele uren, pizza-middagen, teambuildings en zelfs een cadeautje als je verjaart.

Cédric

Cédric

De automobiel- en HR-sector veranderen snel. Dat maakt mijn job extra boeiend. Uiteraard brengt dat ook uitdagingen met zich mee. Maar ik heb nooit het gevoel dat ik er alleen voor sta als Fleet Manager bij TraXall. Met het ganse bedrijf gaan we elke dag die uitdagingen aan. Er heerst een groot samenhorigheidsgevoel bij TraXall.

Lees het ganse interview met Cédric. 

Kevin

Kevin

“Ik apprecieer het enorm dat ik constant nieuwe dingen kan bijleren. In mijn functie als Application & Reporting Specialist kan ik me volledig uitleven. Bovendien is TraXall een werkgever die gelooft in mensen en in hun groei. Ik heb de vrijheid om mijn job uit te oefenen hoe ik dat wil. En dat met een leuke bende van vriendelijke collega’s rondom mij.

Lees het ganse interview met Kevin.

Farrah

Farrah

Het leukste aan mijn functie als Sales Manager bij TraXall Belgium is dat ik voortdurend nieuwe mensen leer kennen. Ik kan ook mezelf blijven in deze onderneming, wat ik heel belangrijk vind. Hier ben je als medewerker geen nummer. Er is voldoende ruimte voor inspraak, we luisteren naar elkaar en er heerst vooral een losse, gezellige sfeer. TraXall is echt een mensgericht bedrijf.

Lees het ganse interview met Farrah.

Wil je meer weten? Advies nodig?