Waarom bij TraXall?

We staan al eens voor een uitdaging in onze job bij TraXall. En dat pakken we altijd aan als one team. Een van onze kernwaarden. Benieuwd wat de andere zijn. Enkele Trotse TraXallers vertellen je er meer over in deze video. En ondertussen kan je meegenieten van enkele beelden tijdens onze teambuilding in Durbuy.

Wij vinden het belangrijk dat je niet voor ons werkt maar samen met ons. Bij TraXall zorgen we namelijk voor elkaar en behalen we onze resultaten als één team. We staan voor eerlijke communicatie, waarderen onze verschillen en moedigen anderen aan zich te uiten. Bovendien zijn we trots op wat we doen en leren we van gisteren om morgen beter te maken.

Leomont Wouda

Managing Director TraXall Belgium

Onze 5 kernwaarden

Bij TraXall Belgium leeft een unieke bedrijfscultuur. Die is gebaseerd op 5 waarden: ONE TEAM, OWNERSHIP, COMMUNICATION, RESPECT en MOVE FORWARD.

ONE TEAM: We weten welke impact ons werk heeft op dat van anderen. We zorgen voor elkaar en behalen onze resultaten als een team.

COMMUNICATION: We staan voor eerlijke communicatie op een duidelijke en respectvolle manier.

OWNERSHIP: We zijn trots op wat we doen en voelen ons verantwoordelijk om op te volgen en door te zetten.

RESPECT: Wij waarderen verschillen en moedigen anderen aan zich te uiten. Wij luisteren en stellen ons open voor iedereen.

MOVE FORWARD: We leren van gisteren om morgen beter te maken.

bedrijf in volle groei

internationale organisatie

boeiende en steeds veranderende sector

warm team van jonge en dynamische mensen

ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

aantrekkelijke arbeids-voorwaarden

De automobiel- en HR-sector veranderen snel. Dat maakt mijn job extra boeiend.

Ik werk heel graag bij TraXall. Het is een bedrijf met veel ambities dat investeert in de toekomst.

 

Wanneer een nieuwe collega aangeworven wordt, eten we samen pizza of pannenkoeken, we gaan ook jaarlijks op teambuilding. Dat is echt tof!

Wil je meer weten? Advies nodig?