Wie zijn we?

TraXall Belgium helpt grote bedrijven bij hun mobiliteitsbehoeften waarbij we niet het vervoermiddel centraal stellen maar de medewerker. We vereenvoudigen complexe processen rond het beheer van het wagenpark en andere vervoersmiddelen via onze gebruiksvriendelijke automatiseringstools. Onze medewerkers zijn trots om bij TraXall te werken en elke dag hun kennis en ervaring te delen met onze klanten om samen met hen de mobiliteitsdoelstellingen te realiseren.

Als key partner in TraXall International, het samenwerkingsverband van fleet management ondernemingen, bieden wij ook Europese oplossingen voor jouw onderneming. Wij werken een voorstel op maat uit dat perfect aansluit bij jouw internationale noden én oplossingen biedt die rekening houden met lokale eigenheden.

bedrijfswagens in full fleet management

medewerkers

jaar actief

TRAXALL INTERNATIONAL

TraXall International, één fleet management en mobiliteitsorganisatie van specialisten in fleet management en mobiliteit, biedt oplossingen die perfect beantwoorden aan alle internationale behoeften van grote bedrijven.
Elke internationale klant geniet van de unieke combinatie van onze kennis van de lokale eigenheden én ons internationaal inzicht: « Local Management, Global View ».

Wil je meer weten? Advies nodig?