Cases

Verhalen van onze klanten

Je hoort het waarschijnlijk liever van onze klanten zelf. Daarom lees je hier hun verhaal. Hoe wij met TraXall Belgium hun fleet management optimaliseren, strategisch meedenken en helpen bij de transitie naar een elektrische vloot.

Wij zijn er trots op dat we kunnen samenwerken met een diverse groep klanten uit verschillende sectoren. Blader gerust door onze cases en ontdek hoe wij ook jouw onderneming kunnen helpen om jouw wagenparkbeheer te verbeteren en duurzamer te maken.

Lineas vindt met TraXall een nieuwe partner in fleet management

Lineas is het belangrijkste spoorbedrijf in ons land voor het vervoeren van vracht. Met een netwerk dat zich uitstrekt over heel Europa en een focus op flexibele oplossingen, willen ze hun klanten een groen alternatief aanbieden voor wegtransport. Een ambitieuze missie naar een duurzame toekomst.

BENEO: naar een duurzaam elektrisch wagenpark en efficiënt wagenparkbeheer

BENEO wilde zijn wagenpark uitbesteden aan een betrouwbare partner met oog op efficiëntie. Bovendien wilden zij hun wagenpark verduurzamen en hun bestaande car policy aanpassen aan de nieuwe wetgeving van 1 juli 2023. 

Heel wat uitdagingen dus.

EY: mobiliteit voor starters bij EY

Ontzorgen is de rode draad doorheen de dienstverlening van TraXall. Een concreet voorbeeld daarvan is de mobiliteit garanderen van de starters bij EY. Kijk mee hoe dat verloopt.

Consultancy opdracht voor Group De Cloedt: Creëer een toekomstbestendige car policy met de juiste partners

Group De Cloedt heeft al belangrijke stappen gezet in de elektrificatie van hun bedrijfsvloot door geëlektrificeerde auto’s in de keuzelijst te integreren voor hun medewerkers. Maar dat betekent ook dat de car policy van het bedrijf aangepast moet worden. Hoe begin je daar aan? Welke leveranciers kies je het best? Welke regels en voorschriften definieer je voor thuis- en kantoorladers? Met deze vragen kwam Group De Cloedt aankloppen bij TraXall Consulting Services.

Matexi kiest voor een duurzame vloot en gestroomlijnde processen

Matexi, de grootste buurtontwikkelaar van ons land, heeft de ambitie om tegen eind 2027 volledig over te schakelen op een emissievrij wagenpark. De voorbije jaren werd dit intern beheerd bij Matexi maar ze merkten dat de opvolging van hun Matexi Mobility Plan enkel intern niet meer behapbaar was. Ook omdat de wetgeving en fiscaliteit enorm snel evolueren. Na een uitgebreid selectieproces hebben ze besloten om samen te werken met TraXall Belgium. TraXall neemt niet alleen het wagenparkbeheer in handen maar ondersteunt Matexi ook in de verbetering van hun processen en denkt tactisch mee hoe ze hun mobiliteitsplan verder kunnen verbeteren.

AbbVie Belgium: Van een beperkte keuzelijst met vooraf bepaalde modellen en opties tot een volledige TCO-budgetbenadering met alleen volledig elektrische auto’s in elke categorie.

AbbVie Belgium wil zo snel mogelijk overstappen op een volledig elektrisch bedrijfswagenpark. Als biofarmaceutisch bedrijf leveren ze geavanceerde oplossingen voor onvervulde medische behoeften. Maar hun maatschappelijke verantwoordelijkheid gaat veel verder. Het behoud van ons milieu is een prioriteit voor hen, wat ook betekent dat ze snel willen overschakelen op een groen wagenpark. TraXall ondersteunt AbbVie als onafhankelijke partner in dit hele proces en neemt de volledige controle over het wagenparkbeheer op zich.

Siemens: Meedenken als sparringpartner

Met de juiste partners samenwerken die strategisch meedenken met je onderneming, is goud waard. Dat getuigt Rob Custers, Supply Chain Manager bij Siemens over TraXall Belgium. We laten hem graag aan het woord over mobiliteit, strategie en innovatie.

Wil je meer weten? Advies nodig?