Strategic Account Management

Klaar voor de toekomst

Als klant van TraXall Belgium krijg je een Strategic Account Manager toegewezen die jouw onderneming door en door kent en meedenkt. De Strategic Account Manager is een vertrouwenspersoon voor de klant. Je staat er dus niet alleen voor. Het beheer van een bedrijfsvloot is immers intensief en er komt heel wat bij kijken. Zo zijn er niet alleen de grote veranderingen in de markt maar ook de wetgeving en fiscaliteit beweegt snel.

Het team van Strategic Account Managers stelt zich volledig ten dienste van onze klanten. Via regelmatige business review meetings houden zij de vinger aan de pols. Ze volgen de TCO-ontwikkelingen en de CO2 op van de onderneming en vertellen waarop gefocust moet worden. Bovendien dagen zij onze klanten uit om het anders en beter aan te pakken. Daarna volgt een jaarplan dat afgestemd is op de marktontwikkelingen en de visie van de onderneming.

Onze Strategic Account Managers zijn ook de schakel tussen de klant en de interne organisatie bij TraXall. Zij zorgen ervoor dat de processen gestroomlijnd blijven en respecteren de SLA’s met alle partners.

Op die manier is jouw onderneming klaar voor de toekomst.

Kurt Martens

Head of Account Management

Cédric de Buysere

Strategic Account Manager

Patricia Struys

Strategic Account Manager

Kurt Martens, Head of Account Management, vertelt in onze TraXall TalX video-reeks over de dalende fiscale aftrekbaarheid, de stijgende CO2-taks en het stijgend voordeel alle aard en welke stappen je dan beter zet.

Wil je meer weten? Advies nodig?