TraXall Consulting Services

Optimaliseer jouw wagenpark en

navigeer moeiteloos door veranderingen

Of je nu klant bent van TraXall Belgium of niet, je verantwoordelijk bent voor een kleine of grote bedrijfsvloot, ons TraXall Consulting Services team luistert naar jouw situatie. Misschien wil je de car policy van je onderneming herzien, de transitie naar een elektrische vloot maken, aanpassingen maken naar aanleiding van de veranderende fiscaliteit, je budgetten optimaliseren, de juiste leveranciers selecteren voor laadpalen en laadpassen of je poolwagens efficiënter beheren.

TraXall staat klaar om jou te begeleiden bij al deze veranderingen.

Bart Van Elsacker, Consulting & Project Manager bij TraXall Belgium, leidt alle consulting projecten in goede banen. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de fleetsector en is jouw contactpersoon.

Bart Van Elsacker

Consulting & Project Manager

Kleine en grote ondernemingen vertrouwen op onze consulting diensten.

Zo gaan we te werk

Analyse

We luisteren naar je situatie en uitdagingen om alles gedetailleerd in kaart te brengen.

Plan

We maken een plan van aanpak op rekening houdend met al jouw behoeften.

Implementatie

We voeren alle acties uit met alle betrokken partijen.

Nazorg

We volgen verder op om er voor te zorgen dat jij je doelstellingen op een efficiënte manier behaalt.

Waarom kiezen voor TraXall Consulting Services?

TraXall Belgium steunt op meer dan 20 jaar ervaring in de fleet sector. Ons team van experten beheert meer dan 22.000 bedrijfswagens in full fleet management en dat bij grote corporate ondernemingen met klinkende namen. Dankzij die ervaring kunnen wij jouw uitdagingen aftoetsen aan wat werkt en leeft in de markt. Op die manier krijg je het beste advies en de ondersteuning op maat.

Bart Van Elsacker legt in deze video uit hoe de start van een samenwerking en de implementatie verloopt. Je komt ook te weten waarom fleet consulting een belangrijke stap is in het beheer van een bedrijfsvloot.

Wil je meer weten? Advies nodig?