Wat doet een Fleet Manager SBO bij TraXall Belgium?

TraXall Belgium biedt grote bedrijven volledige ondersteuning bij het beheer van hun wagenpark. Daar komt veel meer bij kijken dan je op het eerste zicht zou denken. Daarom geven we je graag een blik achter de schermen. En wie kan dat beter doen dan onze medewerkers zelf. Vandaag laten we Freya aan het woord. Zij is Fleet Manager SBO bij TraXall Belgium.

Freya studeerde af aan de hogeschool richting hotel management. Tijdens stages en vakantiejobs stond klantenservice altijd centraal. “Na mijn eerste werkervaring in een coworking bedrijf kwam ik via een uitzendbureau bij TraXall Belgium terecht. Dat is nu 3,5 jaar geleden. En ik vind de job nog steeds boeiend.”, zegt Freya.

Beheer volledig bestelproces
“Als Fleet Manager SBO, dat staat voor Selection, Bidding & Ordering, beheren wij het volledige bestelproces van de nieuwe wagen van de bestuurders van onze klanten. Dat betekent onder andere de bestuurder helpen bij de samenstelling van de nieuwe wagen in onze Configurator tool, deze database bijwerken en ook de bestuurders te woord staan wanneer zij vragen hebben. Van zodra een bestuurder zijn wagen gekozen heeft, contacteren wij de garages, vragen wij offertes op bij leasemaatschappijen en houden wij de contactpersonen bij onze klanten op de hoogte. Eenmaal de wagen klaar staat, nemen we contact op met de bestuurder en ronden we het ganse bestelproces af.”

Snel veranderende sector
Volgens Freya is een goede fleet manager klantgericht, communicatief en taalvaardig en heeft hij of zij een uitstekend organisatietalent om met meerdere partijen te overleggen en met verschillende systemen te werken. Zij voegt er aan toe: “Ik werk in een jong team in een bedrijf vol uitdagingen want de automobielsector verandert snel: nieuwe modellen, nieuwe CO2-wetgeving en de toenemende aandacht voor een groen wagenpark met elektrische wagens en plug-in hybride wagens. Elke dag ziet er daarom anders uit.”

En een tof verjaardagscadeau
“Er is zeker ook tijd voor fun bij TraXall.”, voegt Freya toe. “Wanneer een nieuwe collega aangeworven wordt, eten we samen pizza of pannenkoeken, we gaan ook jaarlijks op teambuilding met iedereen en wanneer je jarig bent, krijg je altijd een leuke attentie. Dat is echt tof!”

Heb jij zin gekregen om de nieuwe collega te worden van Freya, laat ons dan zeker iets weten. Stuur je CV naar info@traxall.be ter attentie van Mia Hennebel en wie weet eet jij met ons volgende keer een overheerlijke pizza mee.

Freya

Wil je meer weten? Advies nodig?