Wat doet een Cost Control & Database Specialist bij TraXall Belgium?

Een onderneming die mensgericht is, betekent medewerkers kansen bieden en hen de vrijheid geven om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Bij TraXall Belgium hebben we hier heel wat mooie voorbeelden van. In dit artikel laten we Lindsay Van Assche aan het woord. Als Cost Control & Database Specialist kwam ze bij TraXall Belgium terecht zonder enige ervaring in de automobielsector. Vandaag kijkt ze terug op een mooi parcours en deelt ze haar inspirerend verhaal.

“Ik kwam bijna 5 jaar geleden bij TraXall Belgium als tijdelijke administratieve kracht. Tot dan had ik al verschillende jobs gehad onder andere in de retail. Al snel bleek ik mijn draai te vinden bij TraXall Belgium. Ik kreeg een vast contract als Fleet Manager SBO (Selection, Bidding & Offering). Zo leerde ik snel de knepen van het vak en stond ik in nauw contact met onze klanten. Sinds april dit jaar ben ik overgeschakeld en zorg ik als Cost Control & Database Specialist voor de verwerking van de facturatie.”, zegt Lindsay.

Een duidelijk en gedetailleerd overzicht
“Bij het beheer van de mobiliteitsoplossingen voor onze klanten komt heel wat administratie kijken. Het is mijn taak om facturen te verwerken en accounting files aan te leveren. Daarnaast voer ik ook een cost controle uit per klant en pas ik onze database aan waar nodig.”, vat Lindsay samen. “Elke maand ontvangen onze klanten een duidelijk en gedetailleerd overzicht van alle kosten van alle leveranciers zoals leasemaatschappijen, brandstofleveranciers, en andere. Wij leveren dus alle details per kostensoort en per GL-account zoals we met onze klanten aan het begin van onze samenwerking hebben bepaald. Dit document laat hen toe hun facturen te betalen en te verwerken in hun boekhoudsysteem zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken of alles wel klopt. Want voor die controle zorgen wij.”, gaat Lindsay verder.

Gevoel van vertrouwen
“Wat ik zo apprecieer aan TraXall Belgium als werkgever is in de eerste plaats de kans die ik gekregen heb toen ik hier als tijdelijke kracht startte. Nu bijna 5 jaar later ben ik heel tevreden met mijn job en alles wat ik heb bijgeleerd. Dat gevoel van wederzijds vertrouwen is veel waard. Ik zie alleen maar voordelen: werkzekerheid, de perfecte balans tussen werk en gezin en de gezellige momenten met collega’s.”, zegt Lindsay.

“Tot vóór de Covid-pandemie organiseerden we regelmatig etentjes of andere teambuilding evenementen. Nu horen we elkaar natuurlijk enkel online. Maar de kleine attenties die we thuis ontvangen van TraXall zoals paaseitjes en Halloweensnoepjes maken het telewerken toch aangenamer. Al moet ik ook toegeven dat ik al uit kijk naar onze komende evenementen met het ganse team samen.”

Is jouw interesse gewekt om na het lezen van het verhaal van Lindsay ook bij TraXall Belgium te werken? Laat het ons dan zeker weten. Stuur je CV naar info@traxall.be ter attentie van Mia Hennebel en wie weet tot binnenkort.

 

Wil je meer weten? Advies nodig?