TraXall zet zijn 20.000ste bestuurder in de bloemetjes

Met de komst van AbbVie als nieuwe klant van TraXall in België, bereikte het bedrijf zijn 20.000ste bedrijfsvoertuig in volledig wagenparkbeheer. Bart Van Elsacker, Consulting & Project Manager, die het hele implementatieproces coördineerde, bezocht AbbVie vorige week en feliciteerde de 20.000ste bestuurder.

“AbbVie BeLux is verheugd zich aan te sluiten bij TraXall en stil te staan bij deze mijlpaal. Het is onze ambitie om onze overgang naar 100 procent groene voertuigen te versnellen. We willen ons afkeren van fossiele brandstoffen om bij te dragen aan een betere toekomst, en we zien TraXall als de juiste partner om onze doelen te bereiken.” zegt Renaud Decroix, General Manager AbbVie BeLux.

“Met ons team van Strategic Account Managers en Fleet Operators zijn we trots om AbbVie te helpen bij hun ambities en bijdragen aan hun overgang naar een elektrisch wagenpark. Het feit dat we dagelijks 20.000 bestuurders mogen ondersteunen is een belangrijke mijlpaal voor ons. Deze groei is te danken aan het vertrouwen van onze klanten, de inzet van al onze medewerkers en onze Move Forward en One Team mentaliteit”, zegt Leomont Wouda, Managing Director van TraXall België.

AbbVie

AbbVie is niet alleen een klant van TraXall in België, maar via TraXall International beheert het bedrijf de vloot van AbbVie in veel meer landen.

AbbVie is een biofarmaceutisch bedrijf gebaseerd op onderzoek en innovatie. Ze stellen hun expertise en mensen ten dienste van de patiënten met complexe, chronische en invaliderende ziekten. Met hun unieke benadering van innovatie willen ze de levenskwaliteit van de patiënten verbeteren.

Wil je meer weten? Advies nodig?