TraXall op jobbeurs van Thomas More en KU Leuven

Een primeur voor TraXall! Onze aanwezigheid op de jobbeurs van Thomas More en KU Leuven op 5 maart is niet ongezien voorbij gegaan. Gedurende een ganse dag kwamen de laatstejaars en voorlaatstejaars van de afstudeerrichtingen technologie, ICT, engineering, management en HR langs om de geschikte match te zoeken. Voor TraXall het ideale moment om te tonen wie we zijn, wat we doen en vooral te tonen welke waarden we belangrijk vinden.

 

“We geloven sterk in een mix van medewerkers”

Leomont Wouda, Managing Director TraXall Belgium: “We geloven sterk in een mix van medewerkers, jong en ‘senior’, ‘nieuwe kijk op de wereld’ en ervaring. We bieden kansen om bij ons te leren en te groeien, en we streven ernaar elkaar en ons bedrijf beter te maken. Met deze jobbeurs willen we ons voorstellen aan jongeren die aan de start van hun carrière staan en onze naamsbekendheid verder uitbouwen. Dit alles binnen onze waarden en met focus op professionaliteit, ondernemerschap en de veeleisendheid van complexe grote klanten.”

 

Brand Ambassadeurs aan het werk

Binnen TraXall is er een community van Trotse TraXallers die de positieve vibes van TraXall verspreiden online en offline. Op dit evenement stuurden we Jaron en Sarina op pad. Zij hebben de ganse dag de studenten te woord gestaan, interessante contacten gesproken en met verve de kleuren van TraXall vertegenwoordigd.

 

Fleet operator iets voor jou?

Ben jij pas afgestudeerd en wil je weten of fleet operator iets voor jou is? Lees dan meer over onze waarden, het leven bij TraXall en de job van fleet operator op onze vacaturepagina’s.

Overtuigd? Dan horen we graag van jou. Stuur je CV naar info@traxall.be

 

Wil je meer weten? Advies nodig?