Marleen Reisse is nieuwe Strategic Account Manager bij TraXall Belgium

Bij TraXall Belgium staan medewerkers centraal. Met de juiste mensen aan boord een fijne werkplek creëren, daar zetten we ons elke dag voor in. Dat uit zich ook in de groei van TraXall Belgium. Het aantal klanten neemt toe en ook de vlootomvang stijgt.

Met trots welkomen we in dat kader een nieuwe Strategic Account Manager: Marleen Reisse. Marleen is al jarenlang actief in de automotive en fleet sector en werkte eerder samen met grote klanten uit verschillende sectoren.

“Ik werkte eerder in de uitzendsector en bij ALD Automotive. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. De match met TraXall Belgium voelde ik meteen: hands-on en vooral veel collegialiteit. Ik kijk er enorm naar uit om een vertrouwensrelatie op te bouwen met de klanten uit mijn nieuwe klantenportefeuille van TraXall België.”, zegt Marleen.

Leomont Wouda, Managing Director van TraXall België voegt toe: “Wij zijn heel blij met de komst van Marleen als nieuwe Strategic Account Manager. Haar klantgerichtheid, kennis van de markt en flexibele ingesteldheid zullen onze klanten verder helpen bij de realisatie van hun vlootstrategie, zoals de transitie van een car policy naar een mobility policy. Op die manier bereiden we nog meer klanten voor op de omschakeling van de elektrificiatie van hun vloot en naar “flexible rewarding” programma’s. Samen met alle medewerkers van TraXall Belgium wens ik haar heel veel succes in deze nieuwe uitdaging.”

Wil je meer weten? Advies nodig?